Mauri nije ozbiljnije povrijeđen

Mauri nije ozbiljnije povrijeđen

Midhat Šljivak

Fudbaler Lazija Stefano Mauri nije ozbiljnije povrijeđen u meču protiv Napolija prethodnog vikenda, te bi mogao zaigrati u četvrtak u Evropskoj ligi protiv Borussije iz Moenchengladbacha.

Kapiten Nebeskoplavih je napustio igru u ranoj fazi utakmice protiv Napolija jer je krivo stao, a u prvi mah se činilo kako je Mauri oštetio ligamente članka. Ipak, detaljnijim pregledima je utvrđeno kakos e ipak ne radi o ozbiljnoj povredi, pa bi Mauri mogao zaigrati već u četvrtak u Evropskoj ligi protiv Borussije iz Moenchengladbacha.

Ako ne bude spreman za meč u Evropskoj ligi, Mauri će gotovo sigurno igrati u prvenstvenom duelu protiv Siene narednog ponedjeljka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.