Maxi: BiH je kvalitetna ekipa, plasirala se na SP

Asistent kod drugog kola Argentine

Maxi: BiH je kvalitetna ekipa, plasirala se na SP

Fudbalska reprezentacija Argentine pokazala je da i bez Messija može napraviti mnogo toga u igri prema naprijed, a to je najbolje osjetila odbrana reprezentacije BiH u susretu sa Gaučosima. 

Maxi Rodriguez koji je počeo susret umjesto Gaga bio je asistent Agueru kod drugog gola Argentine, a dokazao je da može igrati na više mjesta u timu što svakako veseli mnoge navijače Argentine. 

"U ovom sistemu trener je pokušao da izvuče ono najbolje iz nas. Nije ostalo još mnogo vremena za ‘testove’ i uigravanje, pa smo morali isprobati neke varijante", kazao je Maxi, te dodao:

"Mislim da je ovo bila naša dobra partija, a u prilog činjenici da je reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalitetna ekipa govori podatak da se plasirala na Svjetsko prvenstvu. Sa Aguerom sam igrao u Atleticu i veoma se dobro poznajemo, a sa Palaciom nije se teško  'naći', on je odličan igrač".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.