Maxi Lopez zamjena za Pizarra?

Werder traga za napadačem

Maxi Lopez zamjena za Pizarra?

Edmir Škorić

Prema pisanju njemačkog Bilda bremenski Werder u potrazi je za napadačem poslije povratka Claudio Pizarra u Chelsea. Paragvajca bi, kako piše pomenuti list, mogao zamijeniti argentinski napadač Maxi Lopez koji nastupa u brazilskom Gremiju.

Claudio Pizarro ovog se ljeta vratio u londonski Chelsea, pa je bremenski Werder primoran dovesti novog napadača. Njemački ugledni list Bild piše kako bi čelnici Werdera zamjenu mogli potražiti u Brazilu.

Naime, argentinski napadač Maxi Lopez nastupa u brazilskom Gremiju, a upravo on bi mogao biti zamjena za Pizarra. Lopez je od dolaska iz ruske NK Moskve postao jedan od ključnih igrača brazilskog tima.

Njegova forma nije prošla nezapaženo, a igrač kojeg mnogi pamte iz vremena dok je igrao u Barceloni već je prozvan "Nijemcem", navodno zbog njegovog zapadnoevropskog izgleda.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.