Maxwell dočekao Neymara na aerodromu
Foto: EPA

Brazilac stigao u Pariz

Maxwell dočekao Neymara na aerodromu

Teme:

Brazilac Neymar koji je jučer finalizirao transfer vrijedan 222 miliona eura iz Barcelone u PSG je stigao u svoj novi dom, Pariz.

Neymar je sletio u Pariz, a na aerodromu ga ja dočekao njegov sunarodnjak Maxwell. Zanimljivo je da je i Maxwell, baš poput Neymara, u PSG stigao iz Barcelone, istina za mnogo skromniju cifru.

Brazilski defanzivac, koji je krajem prošle sezone okačio kopačke o klin, je u PSG iz Barce stigao 2012. godine za 3.5 miliona funti.

Dojučerašnji fudbaler Barcelona, Neymar, je u Pariz stigao privatnim avionom, a u glavnom gradu Francuske već vlada velika euforija zbog njegovog transfera. Već su zabilježeni ogromni redovi ispred PSG-ovih prodavnica u kojima se može kupiti njegova "desetka", a svi navijači pariškog kluba željno iščekuju zvanično predstavljanje svog novog pojačanja.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi