Maya Berović u svlačionici Čelika

Slavlje uz hit popularne pjevačice

Maya Berović u svlačionici Čelika

Edmir Škorić

Čelik će, barem na neko vrijeme, biti lider Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nogometaši zeničkog kluba su u Mostaru nakon preokreta savladali Velež (2:1) i poslije tri kola imaju sedam bodova, pa uz utakmicu više od većine timova zauzimaju prvo mjesto.

Čelik je sjajno otvorio sezonu, a pobjeda u Mostaru je dokaz da ovaj tim ipak ima perspektivu i da bi, unatoč raznim poteškoćama, mogao da bude jedan od kandidata za izlazak u Evropu.

Nakon što su ostvarili značajna tri boda u Mostaru, igrači Čelika su u svlačionici slavili uz hit popularne pjevačice Maye Berović "Dilajla".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rus
Zenicke seljacine
8 2
Robijasi_It
Nemogu vas vise slušati papci mostarski i sarajevski Čelik poslije svih problema stoje imao je predobar..a vi ostali sem zenice manite se već jednom nemate stadiona zasto idete igrat na stadion na kojem igra Celik mi se dizemo ni savez vam neće pomoći vise
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi