Mažić: Idemo na pobjedu protiv Sutjeske

Igrač Mladosti pred naredni meč

Mažić: Idemo na pobjedu protiv Sutjeske

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti su nakon remija u Gradišci prvu poziciju prepustili Krupi pa će priliku za novu pobjedu i pokušaj da se vrate na čelnu poziciju tabele Prve lige Republike Srpske imati narednog vikenda kada igraju protiv ekipe Sutjeske.

Podijela bodova protiv Kozare zbacila je Mladost sa vrha tabele. Priliku za popravni tim iz Velike Obarske imat će narednog vikenda kada im u goste dolazi Sutjeska. O predstojećem meču sa Fočacima pričao je igrač zadnje linije Mladosti.

"Igramo na svom terenu a u goste nam dolazi ekipa koja u ovoj polusezoni još nije uzela niti jedan bod. Ali je sigurno ekipa za respekt. Atmosfera u timu je na zavidnom nivou iako smo odigrali 1:1 u Gradišci", istakao je Nikola Mažić za SportSport.ba.

"Idemo dalje tek je drugi dio šampionata počeo. Idemo iz kola u kolo i mislim da ćemo ponovo bit ona ekipa kao u prvom dijelu sezone. Drugi smo ali to nas ne brine", dodao je odbramberni fudbaler Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi