"Mbappe će završiti u Realu, u to nema nikakve sumnje"
Pires smatra da će Mbappe najkasnije do 2020. godine završiti u Madridu

Izjava koja će se svidjeti navijačima Reala

"Mbappe će završiti u Realu, u to nema nikakve sumnje"

S. Pašalić

Legendarni igrač Arsenala Robert Pires dao je svoje mišljenje o tome gdje će Kylian Mbappe nastaviti karijeru.

Legendarni igrač Arsenala Robert Pires dao je svoje mišljenje o tome gdje će Kylian Mbappe nastaviti karijeru.

Pires je govoreći za La W Radio izjavio da vidi zvijezdu PSG-a u dresu Real Madrida, ako ne sljedeće sezone, onda sigurno do 2020. godine.

Na pitanje da li smatra da je Mbappe spreman napraviti iskorak da igra za Real Madrid, Pires je odgovorio:

"Da, mislim da je sada u pravim godinama da napravi korak dalje u karijeri i zaigra za Real. Ako se Mbappe ne pridruži Realu ove godine, definitivno će iduće sezone."

"On je vrlo dobar igrač i ima puno kvalitete, i još je vrlo mlad. Vrlo je inteligentan. Zna šta želi i šta treba učiniti za svoju budućnost. On je u PSG-u, igra jako dobro, postiže golove"

Međutim, Pires je upozorio da igranje za Real Madrid ima cijenu:

"Postoji velika razlika između PSG-a i Madrida, a to je pritisak. Nije lako igrati tamo. Mislim da je to najbolji klub na svijetu, ali morate znati da vas navijači stavljaju pod pritisak, a to se ne događa u PSG-u."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Moraju biti oprezni s njim jer ima samo 20 godina. Mislim da je dobio ono što je potrebno za igranje u Real Madridu, ali mora biti oprezan jer je još uvijek tako mlad i ima puno toga za naučiti. Na primjer iskustvo koje je imao protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka."

"To su tip utakmica u kojima treba malo rasti. Pred njim je sjajna budućnost, ali mislim da će za par godina igrati za Real Madrid.", zaključio je Pires.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jogabonito
Kao navijac Barse volio bi vidjeti Rashforda u dresu Barse, a bio bi onda i dobar rivalitet sa Mbapeom,gdje naravno vidim Rashforda kao pobjednika ;-)
0 3
jogabonito
Mbappe sve vise lici na Neymara,proslave golova bez respekta prema protivniku,prepotencija sve veca,s druge strane Rashford je decko koji cvrsto stoji na zemlji,a i penal koji je izveo na Parc -des -Prince pokazuje da ima petlju i drskost za velike stvari.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije