Mbappe nije ozbiljnije povrijeđen

Potvrdio trener Monaca Leonardo Jardim

Mbappe nije ozbiljnije povrijeđen

D. Rakanović

Mladi napadač Monaca Kylian Mbappe sinoć je doživio povredu na utakmici protiv Toulousea u okviru prvog kola francuske Ligue 1. 

Mbappe je povrijedio koljena u 74. minuti.  Napustio je teren hramljući uz vidno bolnu grimasu.  Ipak, kako stvari stoje, Mbappe nasreću nije teže povrijeđen. 

Trener Monaca Leonardo Jardim potvrdio je da povrda nije teža, kao i da bi trebao biti bolje kroz dva do tri dana. 

"On je zabrinut. Mlad je i tempo igre bio je na visokom nivou. Prva je utakmica sezone tako da je bila prisutna promjena intenziteta. Povreda nije teže prirode. Trebao bi biti bolje kroz dva do tri dana", rekao je Jardim. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Monaco je slavio nakon preokreta sa 3:2. Strijelci za klub iz Kneževine bili su Jemerson u 28. minuti, Falcao u 58. i Glik u 70. minuti. Za Toulouse golove su postigli Machacha u 6. minuti i Delort u 53. minuti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti