Mbappe odabrao četiri favorita za Ligu prvaka i među njima nije PSG

Koga je izdvojio sjajni Francuz?

Mbappe odabrao četiri favorita za Ligu prvaka i među njima nije PSG

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je sadašnjost i budućnost svjetskog fudbala, a sreću da se nalazi u njegovima redovima ima PSG. 

PSG će i ove sezone kao ranijih otkako su ga kupili bogataši iz Katara za prvenstveni cilj imati osvajanje Lige prvaka nakon ispadanja od Barcelone, Reala i Manchester Uniteda u prethodnim sezonama.

Mbappe koji će uz Neymara Juniora i Angela Di Mariju biti glavna uzdanica Parižana je naveo svoja četiri kandidata za konačnu pobjedu u elitnom takmičenju.

Interesantno među odabranima ekipama prema mišljenju 21-godišnjeg ofanzivca nema PSG-a, ali i Manchester Cityja te Bayerna.

"Ove sezone Juventus je uvijek među favoritima zajedno sa onim standardnim: Real Madridom, Barcelonom i Liverpoolom. S Ronaldom Bianconeri imaju taj element koji im je falio da prave razliku, a sa Sarrijem igraju lijep fudbal", kazao je Mbappe za Gazzettu dello Sport.

Iako ima 21 godinu Mbappe je u Ligi prvaka već zabio 19 golova, njih pet ove sezone. U elitnom takmičenju ima ukupno 30 nastupa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi_Strumf
PSG nikad nece osvojiti LP, mogu jedino kad bi svi ostali odustali od takmičenja
7 3
Ruda
Nadam se da ce Liverpool ove godine opet usvojiti ligu prvaka.Igraju zaista fantasticno.Svaka cast Klopu zaista je fenomenalan trener.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi