Legendarni Ronaldo sipao komplimente na račun Mbappea
FOTO - EPA

Cijeni francuskog napadača

Legendarni Ronaldo sipao komplimente na račun Mbappea

A. Beganović

Nekada jedan od najboljih svjetskih fudbalera, brazilski reprezentativac Ronaldo, sa mnogo poštovanja govorio je o Kylianu Mbappeu.

Francuski reprezentativac je fudbaler koji u posljednjih nekoliko godina pruža sjajne partije i za kojeg se vjeruje da će u budućnosti dominirati fudbalom.

Njegova statistika u nekoliko posljednjih sezona je fenomenalna, a sada je na njegov račun komplimente sipao i Ronaldo.

Nekadašnji brazilski napadač smatra da Mbappe ima veoma slične fudbalske karakteristike kakve je imao i on, a impresiniran je što je kao mlad već mnogo toga postigao.

"Da, ima iste karakteristike kao i ja. Ima sjajnu kvalitetu, impresivnu tehniku koju posjeduje čak i kada je pri punom trku", rekao je Ronaldo, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ono što je važno je i to da je još mlad, a mnogo toga je postigao. Sviđa mi se kako igra i ima moju punu podršku", dodao je nekada jedan od najboljih fudbalera na svijetu.

Podsjetimo, Ronaldo je svoju evropsku avanturu počeo u PSV-u odakle je otišao u Bracelonu. Zatim ide u Inter odakle ga fudbalski put vodi u Real Madrid, a nastupao je još za Milan, Cruzeiro i Corinthians.

Top Komentari

green_dragon
Ma sta Ronaldo zna....pitaj ove SS.ba strucnjake...kazu solidan igrac....prosjecan....hahahahahahha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi