Mbappe vraćen u ekipu Monaca
Foto: EPA

Još upitno da li ostaje u Kneževini

Mbappe vraćen u ekipu Monaca

Edmir Škorić

Kylian Mbappe i Fabinho ponovo su uključeni u momčad Monaca, nakon što su prethodno bili suspendovani.

Monaco igra derbi protiv Marseillea i trener Leonardo Jardim je u ekipu vratio Mbappea i Fabinha, dvojicu igrača koji se ovog ljeta povezuju s drugim ekipama.

Mbappe je navodno sve bliže PSG-u koji bi ga platio nevjerovatnih 200 miliona funti, a nezadovoljni mladi napadač je bio odstranjen prije duela s Metzom iz ekipe. 

I Fabinho se povezuje s PSG-om, a i on se na kraju vratio u ekipu i bit će u kombinacijama za meč protiv Marseillea. To bi moglo značiti da je došlo do pomirenja, te da će njih dvojca i u narednoj sezoni braniti boje Monaca. Ali...

Izvori bliski Sky Sportu govore da bi Monaco mogao prodati Mbappea u narednih 72 sata, a doveli bi u zamjenu Islama Slimanija iz Leicestera. Mbappe je sjajan igrač, Monaco bi volio da ga zadrži, ali novac koji daju Parižani teško ikoga može ostaviti ravnodušnim.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za duel s Marseilleom Jardim je prijavio sljedeće igrače: Danijel Subasic, Diego Benaglio, Kamil Glik, Jemerson, Jorge, Andrea Raggi, Djibril Sidibe, Almamy Traore, Boschilia, Fabinho, Thomas Lemar, Soualiho Meite, Joao Moutinho, Rony Lopes, Youri Tielemans, Guido Carrillo, Adama Diakhaby, Radamel Falcao, Rachid Ghezzal, Kylian Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi