Mbappe: Žao mi je što nemam normalan život

Nije mu jednostavno

Mbappe: Žao mi je što nemam normalan život

E. Škorić

Kylian Mbappe je mladi milioner, ali novac ga ne čini sretnim i žali što nije 'kao drugi'.

Mbappe zarađuje milione i jedna je od najmlađih zvijezda evropskog nogometa. Ovaj PSG-ov dragulj se u dresu Monaca predstavio javnosti i brzo pronašao novi klub, a sada ga žele baš svi velikani.

On i Neymar igraju sjajno ove sezone u PSG-u, vode Parižane prema tituli, idu po trofej u Ligi prvaka, ali Mbappe ima jedan problem - nema tipičan život tinejdžera.

"Neymar me odmah uzeo pod svoje i pomogao mi da se uklopim. S obzirom na to da ne mogu puno izlaziti, pozivam prijatelje kod sebe. Tada se zabavljamo te pričamo i radimo stvari koje nemaju veze s nogometom. To su jedini trenuci kada se osjećam kao 'normalni' tinejdžer.", priznao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kaže da je rano postao dobar nogometaš i da je zbog toga preskočio dio svoje mkadosti. Ne razumijem one koji pričaju da se puno žrtvuju kako bi postali sjajni nogometaši. Za mene bi prava žrtva bila rano ustajanje i odlazak na posao u nekom uredu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi