McClaren isti kao i Magath

Novi "diktator" u Wolfsburgu

McClaren isti kao i Magath

Igrači Wolfsbrga nikako da se riješe trenera s „diktatorskim“ intiktom. Nakon šte je Felix Magath otišao u Schalke, sada je u klub stigao Steve McClaren koji je, čini se, isti kao i on.

Bivši selektor Engleske je već najavio kako će nametnuti žestok ritam na pripremama kako bi što bolje pripremio momčad za narednu sezonu.

Englez je prvi dio priprema zakazao od 17. do 26. jula u Austriji na nadmorskoj visini preko 2.000 metara, a sjetimo se da je i Magath vodio igrače na Niesen visok 2.360 metara. Igrače Schalkea je tjerao da trče uz tribine. Nema sumnje pred igračima Wolfsburga je naporno ljeto.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti