McClaren: Moramo nastaviti dobru formu

Wolfsburg večeras gostuje HSV-u

McClaren: Moramo nastaviti dobru formu

Edmir Škorić

Nakon pobjede nad Hannoverom proteklog vikenda, nogometaši Wolfsburga večeras gostuju u Hamburgu, a trener Steve McClaren priželjkuje nastavak dobre forme.

Wolfsburg je u prva tri kola

"Pobjeda protiv Hannovera je pravo olakšanje za nas. Momčad je odigrala dosta dobro, izgledali smo dosta uvjerljivo. Igrači znaju da nismo puno postigli i da moramo dobru partiju ponoviti i u Hamburgu", kazao je trener Vukova  Steve McClaren, naglasivši promjene u taktičkom smislu.

"Prve tri utakmice smo odigrali u 4-2-3-1 sustavu. Takvim pristupom nismo napravili uspješne rezultate, te smo odlučili napraviti promjene. Sada smo konačno slavili, ali ne smijemo na tome stati. No, jako je važno da smo taktički fleksibilniji. Sada smo fokusirani na HSV i očekujemo nastavak jednog pozitivnog procesa kojeg smo započeli".

HSV i Wolfsburg se na HSH Nordbank Areni sastaju večeras od 20 sati, a u gostujućem timu bi od prve minute trebao zaigrati i naš reprezentativac Edin Džeko koji je  trenutno najbolji napadač kluba sa četiri postignuta gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.