McClaren: Ovo nikad nisam doživio

Nakon šokantnog poraza

McClaren: Ovo nikad nisam doživio

Adnan Beganović

U okviru 2. kola Bundeslige Wolfsburg je na svom terenu na jedan doista šokantan način poražen od Mainza.

Džeko i društvo imali su velikih 3:0, no na kraju su morali čestitati gostima, a trener Vukova Steve McClaren za njemačke medije je rekao da mu se u karijeri nikad nije desilo nešto slično.

"Ovo je doista teško objasniti. U karijeri mi se nikad nije desilo nešto slično. Imali smo velikih 3:0 i sve pod kontrolom, a onda smo odjednom prestali igrati. U poluvremnu sam rekao igračima da moramo igrati kao da utakmica tek počinje, no pokazali smo dva lica. Mainz se u nastavku razigrao, a mi smo izgubili kontrolu i ostali bez samopoudanja", rekao je McClaren i dodao:

"Još uvijek kao momčad nismo izrasli. Moramo nastaviti žestoko raditi. Ovaj poraz što prije moramo zaboraviti i moramo se bolje braniti. Vidjeli smo da Diego i Džeko zajedno mogu drmati Bundesligom, no mi moramo poraditi na odbrambenoj igri."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.