McClaren petardom debitovao u Twenteu

Eredivisie

McClaren petardom debitovao u Twenteu

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Engleske Steve McClaren na odličan se način vratio na klupu holandske ekipe Twentea.

Twente je u okviru 18. kola Eredivisie na svom terenu dočekao Waalkwijk, kojeg je kući ispratio sa pet golova u mreži. To je bila prva službena utakmica za McLarena od kako se vratio u Twente, kojeg je napustio 2010. godine. Kasnije je radio kao trener Wolfsburga kada su tamo bili Edin Džeko i Zvjezdan Misimović, te Notthingham Forresta.

Inače, dvostruki strijelac u uvjerljivim trijumfu Twentea bio je Luuk de Jong, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Emir Bajrami, Nacer Chadli i Ola John.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.