McClaren prezadovoljan pobjedom

McClaren prezadovoljan pobjedom

Trener Wolfsburga Steve McClaren oduševljen je nakon prve pobjede njegove ekipe u Bundesligi ove sezone, nakon što su Vukovi kući rezultatom 2:0 bili bolji od Hannovera.

Wolfsburg je izgubio prve tri utakmice u njemačkoj ligi, a onda je golovima Brazilca Diega i reprezentativca BiH Edina Džeke savladan Hannover.

"Ovo su za nas bila veoma važna tri boda. Očekivali smo tešku utakmicu, ali igrači su se nosili sa situacijom veoma dobro. Sada moramo nastaviti sa ovakvom igrom i zaboraviti prva tri poraza", rekao je McClaren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.