McClaren: Prihvatit ću bilo koji izazov

U potrazi za novim radnim mjestom

McClaren: Prihvatit ću bilo koji izazov

Edmir Škorić

Steve McClaren, bivši selektor engleske nogometne reprezentacije i donedavno trener Wolfsburga, priznaje da je spreman za bilo koji izazov, te je u iščekivanju nove "avanture".

Engleski stručnjak, koji se nije proslavio na klupi Gordog albiona za vrijeme svoje vladavine, odnedavno je slobodan, nakon što su mu čelnici Wolfsburga uručili otkaz, koji je i bio očekivan jer se klub nalazi u donjem dijelu njemačke Bundeslige.

"Prihvatit ću bilo koji posao koji mi se ponudi. I u Cahmpionshipu postoji dosta izazova kao i u Premiershipu", kazao je 49-godišnji stručnjak koji ne isključuje mogućnost da ponovo trenira van rodne domovine.

"Još uvijek vjerujem da je Premiership broj 1 liga u svijetu, bez obzira na moje iskustvo u Bundesligi i Erediviziji. To je uvijek bila najjača i najatraktivnija liga. Ali, i u inozemstvu postoji mnogo različitih izazova."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.