McClarenu se trese stolica

Wolfsburg i dalje bez boda u Bundesligi

McClarenu se trese stolica

Wolfsburg je poražen i u trećem kolu Bundeslige ove sezone. Ovoga puta od Vukova je u Dortmundu bila bolja domaća Borussija.

Nakon i trećeg uzastopnog poraza Wolfsburga novom treneru Stevu McClarenu se trese stolica. Engleski stručnjak na početku sezone u Bundesligi nije donio ništa novo, čak šta više Wolfsburg igra gore nego prošle sezone.

Tako Vukovi i dalje nemaju nijedan bod na svom kontu, uz tri uzastopna poraza, pa je sasvim izvjesno kako će naredna utakmica u Bundesligi, koju Wolfsburg igra protiv Hannovera 18. septembra na svom terenu, biti i ključna za ostanak ili odlazak Steva McClarena iz Wolfsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.