McCoist: Voljeli bismo Zlatana vidjeti u igri

Muslimović iz Glasgowa pobjegao u Sunderland

McCoist: Voljeli bismo Zlatana vidjeti u igri

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački iskusni napadač Zlatan Muslimović (30) od jučer se nalazi na probi u engleskom premijerligašu Sunderlandu.

Muslimović je prošlog ljeta raskinuo ugovor s grčkim PAOK-om i od tada je slobodan igrač. Ove sedmice najprije je otputovao na probu u Glasgow  Rangers, a onda su jučer engleski mediji objavili kako će naš napadač trenirati sa Sunderlandom.

"Zlatan je došao na popodnevni trening i bio je dobar. Mi bismo ga rado voljeli vidjeti u igri. Ponuđena mu je prilika za to, ali on i njegovi savjetnici nisu bili zadovoljni pa su odustali. Vjerujem da je otišao trenirati u Sunderland", izjavio je trener aktualnog škotskog prvaka Ally McCoist, dodavši:

"Iako mu vrata nisu zatvorena, moram reći da moramo vidjeti puno više od nekoga prije nego mu damo priliku da potpiše".

Zajedno sa Zlatanom na probi u Sunderlandu je i brat Marija Balotellija, Enoch. Njih dvojica treniraju s rezervama na Akademiji Svjetlosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.