McLeish: Downing nije na prodaju

Poručeno Liverpoolu

McLeish: Downing nije na prodaju

Alex McLeish, menadžer Aston Ville, poručio je Liverpoolu da Stewart Downing nije na prodaju.

Aston Villa je odbila Liverpoolovih 15 miliona funti ove sedmice za Downinga, ali McLeish naglašava da iako Redsi povećaju ponudu, engleski reprezentativac neće napustiti Villa Park.

"Rzaumijem zašto je Liverpool zainteresovan za njega, to se događa kada igrate dobro i dosljedno. Njegovi nastupi prošle sezone su vrhunski", rekao je McLeish, dodavši:

"Zbog toga on nije na prodaju. Klub ga ne želi pustiti. Razgovarao sam s njim prošle sedmice, a namjeravam ponovo kad se svi momci vrate na trening".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.