McLeish: Keane bi mogao biti igrač odluke

McLeish: Keane bi mogao biti igrač odluke

Menadžer Aston Ville, Alex McLeish, smatra da bi novi igrač njegove ekipe, Robbie Keane, mogao biti heroj u narednoj utakmici Premiershipa.

Keane bio trebao nastupiti od prve minute protiv Wolverhamptona u subotu, a to bi mu bio prvi start u dresu ekipe sa Villa Parka.

"Znamo da je Robbie tek došao u naš tim i moraćemo procijeniti da li će moći igrati od prve minute. Nažalost, mogu odabrati samo 11 igrača, ali naravno da ću računati na Robbiea ukoliko bude spreman. Siguran sam da bi on mogao biti igrač odluke. Vjerujem i da će ga navijači Wolvesa toplo dočekati, jer je za uradio mnogo toga za njihov tim", rekao je McLeish, te dodao:

"Sutra slavim svoj 53. rođendan i rezultat ove utakmice će odlučivati o mom raspoloženju. Rekao sam ženi da ništa ne planira i da ćemo improvizirati u skladu sa rezultatom."

Podsjetimo, nekadašnji fudbaler Leedsa, Tottenhama i Liverpoola, nalazi na dvomjesečnoj posudbi u Villi, nakon čega će se vratiti u Galaxy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.