McManaman: Messi je bolji od Ronalda

McManaman: Messi je bolji od Ronalda

Nekadašnja zvijezda madridskog Reala Steve McManaman smatra da je Lionel Messi bolji od Cristiana Ronalda, ali ipak vjeruje kako će Madriđani slaviti u večerašnjem El Classicu.

Španski giganti odmjeriće snage večeras na Nou Campu, a ovo će ujedno biti prvi okršaj Jose Mourinha kao trenera Reala sa Barcelonom, ispred koje imaju bod prednosti na tabeli Primere.

"Imao sam tu sreću da igram za Liverpool protiv Manchester Uniteda i to je zaista velika utakmica. Međutim, moram priznati da je derbi između Reala i Barcelone ipak najveći na svijetu. Kada bih morao birati između Messija i Ronalda izabrao bih Argentinca, ali mislim da on neće biti dovoljan da se pobjedi Real", kazao je McManaman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.