Meč Metalurg - Željezničar bez TV prenosa?

Makedonski mediji nezainteresovani

Meč Metalurg - Željezničar bez TV prenosa?

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama koje smo uspjeli čuti tokom treninga kako Metalurga, tako i Željezničara, TV prenosa prve utakmice 2. pretkola Europa lige između ova dva kluba neće biti.

Glavni razlog za to, prema tvrdnji pojedinih zvaničnika kluba sa Grbavice, jeste nezainteresovanost makedonskih TV stanica za realizaciju prenosa ovoga susreta.

Ova informacija ne treba posebno čuditi, obzirom da je za prenos susreta 2. pretkola Lige šampiona između makedonskog šampiona Rabotničkog i finskog prvaka HJK Helsinkija, klub iz Skandinavije platio kako bi se TV prenos ipak realizovao i to sa svega tri kamere.

Ako je suditi prema ovome, teško je zamisliti da bi klub sa Grbavice ili neka od TV kuća iz Bosne i Hercegovine bila spremna platiti polovičan prenos, da ne kažemo amaterski, sa svega tri TV kamere.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.