Medel potpisao za Inter

Peto pojačanje milanskog kluba

Medel potpisao za Inter

Edmir Škorić

Milanski Inter objavio je da je potpisao ugovor s Garyjem Medeom.

Medel je u Inter stigao iz Cardiff Cityja, te je peto pojačanje italijanskog kluba, koji je ranije potpisao Nemanju Vidića, Dodao, Yanna M’Vilu i Pabla Osvalda.

“Presretan sam zbog dolaska u ovakav klub koji je oduvijek imao velike igrače. Nadam se da ćemo imati uspješnu sezonu”, rekao je Medel za službenu stranicu Intera.

U dresu Cardiffa, koji je ispao iz lige, Medel je prošle sezone imao 34 nastupa. Igra na poziciji zadnjeg veznog, po mogućnosti i u odbrani. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.