Mediji tvrde jedno, direktor Mornara drugo

Nastavlja se sapunica

Mediji tvrde jedno, direktor Mornara drugo

Adnan Beganović

Saga oko transfera našeg reprezentativnog golama Asmira Begovića još uvijek nije završena, a gdje će Asmir nastaviti karijeru saznat ćemo u toku sutrašnjeg dana kada i zvanično se završava zimski prelazni rok.

Podsjetimo, Begović je prema navodima engleskih medija trebao potpisati ugovor sa Tottenhamom, no u posljednji momenat u transfer se umiješao i Stoke City koji je Mornarima ponudio više novaca i gotovo svi otočki mediji uvjereni su da će naš reprezentativac karijeru nastaaviti upravo u ovom klubu.

Međutim, kako sada stvari stoje Begović još uvijek nije potpisao za Stoke, iako otočki mediji očekuju da to uradi svakog trenutka, ali iz Portsmoutha su izjavili da Asmira sutra ujutru očekuju na treningu.

Sky Sports navodi da je Stoke City spreman za Begovića na račun Portsmoutha uplatiti 3 miliona funti, no izvršni direktor popularnih Mornara Mark Jacob rekao je da nikakva ponuda od Stokea za našeg reprezentativca na njegov stol još uvijek nije došla.

Ono što je pomalo čudno u svoj ovoj priči je to da iz Portsmoutha tvrde da nema ponude za Begovića, a u današnjem susretu sa Manchester Cityjem naš reprezentativac nije bio u kadru pa se postavlja veliko pitanje zbog čega ga nije bilo na golu. Odgovor izgleda jednostavan, no po svemu sudeći morat ćemo sačekati sutrašnji dan kako bismo saznali gdje će Begović nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.