Medunjanin: Atmosfera je sjajna

Medunjanin: Atmosfera je sjajna

Haris Medunjanin, iako ne počinje često utakmice u svom Valladolidu, ove se sezone pretvorio u džokera španske ekipe, sa četiri postignuta gola uglavnom kada je ulazio sa klupe.

U veoma jakoj sredini terena reprezentacije Bosne i Hercegovine, selektor Safet Sušić mogao bi naći mjesta i za Medunjanina, pogotovo nakon što je drakonski kažnjen Sejad Salihović.

Utakmica protiv Gane prva je provjera forme Zmajeva u ovoj godini.

"Dobro bi bilo i za nas i za navijače kada bi pobijedili na Koševu sutra. Atmosfera je u ekipi, kao i do sada, zaista sjajna. Mislim da za protivnika imamo jednu veoma snažnu selekciju, koja će predstavljati pravi test za nas", rekao je Haris Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.