Medunjanin dobio novog trenera

Smjena na klupi Valladolida

Medunjanin dobio novog trenera

Adnan Beganović

Španjolski prvoligaš Valladolid u kojem igra naš reprezentativac Haris Medunjanin, nakon serije loših rezultata smijenio je trenera Jose Luis Mendilibara i na njegov mjesto doveo trenera B momčadi Onesimu Sancheza.

Ova smijena na klupi Valladolida, nadamo se, ponajviše će odgovarati našem reprezentativcu kojeg je Mendilibar iz samo njemu znanih razloga držao na klupi za rezerve, iako, mu je Medunjanin nekoliko puta "spasio glavu".

Mendilibar je na klupi Valladolida sjedio od 2006. godine, a 2007. ekipu je uveo u Primeru, ali doista loši rezultati u posljednje vrijeme primorali su čelnike kluba da mu daju otkaz.

"Na drastičnu se mjeru klub odlučio zbog niza loših rezultata koji predugo traje. U posljednjoj 31 prvenstvenoj utakmici momčad je pobijedila tek tri puta", stoji na zvaničnim internetskim stranicama kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.