Medunjanin: Dobio sam poziv, ali...

Bh. reprezentativac ponovo blista u Primeri

Medunjanin: Dobio sam poziv, ali...

Haris Medunjanin ovog je vikenda postigao prelijep gol za svoj Valladolid, te se po ko zna koji put ove sezone pokazao kao džoker sa klupe u ovoj španskoj ekipi.

Medunjanin je dobio 20 minuta na gostovanju svog Valladolida kod Osasune, što mu je bilo dovoljno da postigne vodeći gol za svoju ekipu i bude jedan od najboljih aktera na terenu.

"Šteta je što nismo osvojili sva tri boda, jer smo zaslužili pobjedu. Primili smo naivno gol u 90. minuti, a to nikad nije dobro za moral ekipe. Međutim, i niša konkurenti na tabeli nisu pobijedili, pa se utrka nastavlja. U narednom kolu igramo sa Mallorcom i ta nam je utakmice od velikog značaja", kaže Medunjanin za SportSport.ba.

Dobio si pohvale svih španskih i evropskih medija za svoj nastup protiv Osasune, iako si na terenu proveo samo 20 minuta.

"Ja sam veoma zadovoljan svojom igrom. Osim gola, bilo je tu dosta pas igre, iako smo većinom igrali na duge lopte, što meni ne odgovara".

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u martovskom terminu neće igrati prijateljsku utakmicu. Jesi li dobio poziv od selektora Safeta Sušića?

"Jesam, dobio sam poziv da se 1. marta pojavim u Sarajevu, ali ja zaista ne znam hoćemo li uopšte igrati tu utakmicu. Čitao sam da je otpala Saudijska Arabija i evo sad od vas čujem da nećemo igrati. Ja zaista ne znam ništa, niko me nije kontaktirao, niti me obavijestio o tome do sada", zaključio je Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.