Medunjanin dogovorio sa Maccabijem

Kako tvrde izraelski mediji

Medunjanin dogovorio sa Maccabijem

Kako javljaju mediji u Izraelu, reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin nalazi se nadomak potpisa za Maccabi iz Tel Aviva.

Navodno je reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin već dogovorio uslove novog ugovora sa izraelskom ekipom i sada se čekaju pregovori sa Valladolidom.

Valladolid za našeg reprezentativca navodno traži 2,3 miliona eura, dok je Maccabi spreman platiti 1,5 milion eura, pa se očekuje da do naredne sedmice dva kluba postignu cijenu koja bi mogla sve zadovoljiti.

Španska ekipa prošle je sezone ispala iz španske Primere, a Medunjanin nije bio zadovoljan minutažom, te je odmah na kraju sezone krenuo u potragu za novim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.