Medunjanin donio pobjedu Valladolidu

Primera Division

Medunjanin donio pobjedu Valladolidu

Haris Medunjanin je odigrao posljednjih 16 minuta u gostujućoj pobjedi Valladolida nad Deportivom rezultatom 2:0.

Po svom uobičajenom stilu Medunjanin je u 91. minuti postigao pogodak, a prije njega je Nauzet u 39. minuti doveo goste u vodstvo.

Otpisani Xerez je bio bolji od Tenerifa sa 2:1. Bermejo i Aythami su u prvih 15 minuta postigli dva gola za Xerez, a Nino je u 49. minuti postavio konačnih 2:1.

Treća utakmica je završila nerješenim rezultatom. Athletic Bilbao i Getafe su podijelili bodove odigravši 2:2. Orbaiz je u doveo domaćina u vodstvo, a Manu do poluvremena poravnao. U 81. minuti Llorente dovodi Athletici u vodstvo, a Pedro Leon u 86. minuti postavlja konačnih 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.