Medunjanin: Došao je i taj trenutak

Igrač Valladolida dobija poziv u reprezentaciju

Medunjanin: Došao je i taj trenutak

A. Beganović

Polako se počinju odbrojavati dani do najvažnijih utakmica u istoriji naše reprezentacije. U dresu bh. reprezentacije vjerovatno će svoj debi imati i igrač Valladolida Haris Medunjanin, koji je za naš portal istakao kako je presretan zbog toga.
"Šta da kažem, jednostavno sam presretan razvojem događaja u posljednje vrijeme. Krenulo me u Valladolidu, a poziv za reprezentaciju je stigao.“, rekao je novopečeni reprezentativac BiH Haris Medunjanin za SportSport.ba i dodao:

„ Mnogo lijepih stvari trenutno se dešava u mom životu. Osjećaj je fenomenalan. Od kada sam saznao da bih mogao dobiti poziv nekako me krenulo i u Valladolidu. Jednostavno, tako se poklopilo. Željno iščekujem dolazak u Sarajevo, u moj rodni grad i nadam se da ću se brzo uklopiti u momčad te da ću opravdati ukazano povjerenje."

U posljednja dva susreta bosanskohercegovački internacionalac postigao je dva pogotka za svoj tim, a Harisu je posebno drag onaj protiv Espanyola koji je Valladolidu donio jako vrijedan bod.

„Polako izlazimo iz krize. Bod protiv Espanyola jako nam je važan, a moje zadovoljstvo je još veće kada znam da sam upravo ja postigao pogodak koji nam je osigurao remi. Nadam se da ću naredni susret s Xerezom započeti od prve minute te da ću ponovo pružiti dobru partiju“, zaključio je Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.