Medunjanin i Zec zaslužili su pozive

Ćiro sutra objavljuje spisak

Medunjanin i Zec zaslužili su pozive

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević sutra će objaviti spisak fudbalera na koje računa u predstojećim susretima baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi prvi susret baraža igraju 14. novembra na stadionu Benfice u Lisabonu, a revanš je na programu četiri dana kasnije, 18. novembra na stadionu Bilino polje u Zenici.

Selektor A nacionalnog tima Bosne i Hercegovine planira sutra objaviti spisak na kojem će biti određenih izmjena u odnosu na mečeve kvalifikacija sa Turskom, Estonijom i Španijom. Tako će nacionalni dres svoje domovine, između ostalih, obući i Haris Medunjanin i Ermin Zec.

"Da, Medunjanin i Zec naći će se na spisku, zajedno sa ostalim reprezentativcima. Njih su dvojica svojim igrama u posljednje vrijeme zaslužili da se nađu među pozvanima. Obojica igraju u velikoj formi i nema sumnje da nam mogu biti od velike koristi u predstojećim susretima sa Portugalcima", rekao je za naš portal selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević.

Ćiro, opravdano, strahuje od Portugalaca.

"Nije nikakva tajna da protiv sebe imamo jednu od najjačih evropskih selekcija. Tehnički su izuzetno potkovani i ovo će sasvim sigurno biti najteži naš ispit do sada", dodao je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.