Medunjanin kažnjen sa 6.000 eura

Zbog nediscipline

Medunjanin kažnjen sa 6.000 eura

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin kažnjen je od strane svog kluba Valladolida sa 6.000 eura zbog nediscipline.

Medunjanin je tokom treninga španske ekipe javno kritikovao trenera Valladolida, ali i upravo kluba, nakon čega mu je izrečena kazna u visini od 6.000 eura zbog nediscipline, javili su španski mediji.

Reprezentativac BiH već je neko vrijeme nezadovoljan svojim statusom u Valladolidu, prvenstveno zbog toga što u igru uglavnom ulazi sa klupe, te je najavio mogućnost odlaska u ljetnom prelaznom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.