Medunjanin: Motiva nam neće nedostajati

Uoči duela sa Rumunijom

Medunjanin: Motiva nam neće nedostajati

Atmosfera u našem taboru pred duel sa Rumunijom je jako dobra, što potvrđuju i izjave selektora Safeta Sušića i njegovih izabranika.

Selektor našeg nacionalnog tima najavio je otvorenu igru, a veznjak Haris Medunjan istakao je da sutra igramo protiv dobre reprezentacije, te da su on i njegovi saigrači prepuni motiva.

"Iako su Rumuni osvojili samo dva boda, radi se o jako kvalitetnoj ekipi i motiva nam neće nedostajati. Kako sada stvari stoje, ja i Rahimić igrat ćemo u defanzivnom dijelu veznog reda i pokušat ćemo zaustaviti rumunske napade, u čemu ćemo, nadam se i uspjeti", rekao je Medunjanin.

Najzanimljivije detalje sa današnje press konferencije moći ćete uskoro pogledati na našem portalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.