Medunjanin nije dobio priliku
Medunjanin ostao na klupi

10. kolo Primere

Medunjanin nije dobio priliku

E. Škorić

Valladolid je samo remizirao na svom terenu za Xerezom, a u igru nije ulazio novi član bh. reprezntacije Haris Medunjanin. Pobjede u 10. kolu Primere ostvarili su Almeria, Gijon te kao gost Athletic Bilbao.

Valladolid se mučio i na kraju namučio sa Deporitvo Xerezom. Utakmica je završena podjelom bodova, što svakako više odgovara gostima. Golova nije bilo, a naš reprezentativac Haris Medunjanin ovaj put nije dobio priliku.

Almeria je ugostila Osasunu te ubilježila novu pobjedu. Autogolom Josetxoa već u 2. minuti gosti su primili pogodak, a tačku na "i" postavlja Uche golom u zadnjim minutama. Sporting Gijon golom Hrvata Mate Bilića došao je do pobjede nad Espanyolom. Gol odluke postignut je u ranoj trećoj minuti utakmice.

Slast pobjede danas jedini su osjetili igrači Athletica koji su savladali Racing u Santanderu. Gurpegi je u 31. minuti goste doveo u vodstvo, a Iraola iz penala postavio konačnih 0:2. Od 19 sati na Mestalli igraju Valencia i Zaragoza, a od 21 sat kompletirat će se 10. kolo utakmicom na Pizjuanu između Seville i Villarreala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije