Medunjanin pogodio sa bijele tačke

Izraelski Toto Cup: Maccabi slavio

Medunjanin pogodio sa bijele tačke

E. Škorić

Maccabi Tel Aviv je u petom kolu grupne faze izraelskog Toto Cupa savladao Beni Sakhnin rezultatom 2:0, a vodeći gol postigao je Haris Medunjanin sa bijele tačke.

Maccabi je, dakle, u Tel Avivu ugostio Bnei Sakhnin, te na kraju ostvario pobjedu od dva razlike. Bh. reprezentativac Haris Medunjanin pogodio je sa bijele tačke samo minut prije odlaska na odmor. Konačnih 2:0 postavio je Ziv u sudijskoj nadoknadi.

Riječ je o petoj utakmici koju je Maccabi odigrao u okviru grupnog sistema izraelskog Toto Cupa. Ovo je treća pobjeda Maccabija koji sada ima deset bodova i na pragu je plasmana u daljnu fazu takmičenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.