Medunjanin poručio Begoviću: Glavu gore majstore
Foto: EPA

Poruka za Begovića

Medunjanin poručio Begoviću: Glavu gore majstore

Adnan Beganović

U večerašnjem remiju našeg nacionalnog tima i Belgije dosta dobru partiju pružio je i veznjak Haris Medunjanin.

Veznjak našeg nacionalnog tima odigrao je dobru utakmicu, a konačnim rezultatom je zadovoljan. Pretrčao je Medunjanin večeras mnogo, borio se kao lav sa moćnim veznim redom Crvenih đavola, a nakon susreta poslao je i poruku Asmiru Begoviću, koji je primio "pacerski" pogodak, no u nekoliko navrata nas je ostavljao u životu.

"Zadovoljan sam bodom, dobro smo igrali, možda smo mogli i pobijediti. Nesretno smo primili gol, no Bega mora glavu dignuti gore. Mnogo puta nas je spašavao, pa i večeras je bio naš ponajbolji igrač. Imao je nekoliko fenomenalnih intervencija", istakao je Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.