Medunjanin: Posljednje dvije utakmice odigrao sam jako loše

Reprezentativac BiH priznao

Medunjanin: Posljednje dvije utakmice odigrao sam jako loše

Haris Medunjanin večeras će sa svojim Deportivom u okviru 10. kola španske Primere gostovati kod posljednjeplasirane Cordobe, a naš reprezentativac u razgovoru za španske medije govorio je o utakmici, ali i o svojim partijama.

"Svi mi moramo pomoći jedni drugima, a ako želimo večeras pobijediti Cordobu, znamo šta nam je činiti. Iako će biti teško, mi moramo djelovati kao tim, boriti se za svaku loptu i sigurno da onda neće rezultat izostati", kazao je Medunjanin. 

Ovaj 29-godišnji fudbaler bio je samokritičan kada su u pitanju njegovi posljednji nastupi u dresu Deportiva.

"Posljednje dvije utakmica odigrao sam jako loše i moram poboljšat svoju igru. Kada smo ja i Wilk odgovorni za defanzivne zadatke, onda je jako teško. Mislim da posebnu pažnju trebamo usmjeriti na našu igru u zadnjoj liniji, jer mi nismo tim koji većinski dio utakmice napada", zaključio je Medunjanin.

Medunjanin je u dosadašnjem dijelu španskog prvenstva odigrao deset utakmica i pritom postigao dva pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.