Medunjanin povrijeđen i propušta Tenerife

Medunjanin povrijeđen i propušta Tenerife

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin nije danas otputovao sa svojom ekipom Valladolida na Tenerife, gdje njegova ekipa gostuje, zbog povrede ligamenata.

Novi trener Valladolida Javier Clemente nije uvrstio Medunjanina u spisak putnika za Tenerife, nakon što je ovaj vezni igrač povrijedio ligamente na lijevom koljenu tokom jučerašnjeg treninga.

"Ostali smo bez Medunjanina za Tenerife. Njegova povreda nije ozbiljna, ali ga neće biti u sastavu barem sedam dana", rekao je Clemente.

Valladolid se nakon 30 odigranih kola španske Primere nalazi na pretposljednjoj, 19. poziciji na tabeli, sa 24 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.