Medunjanin se brzo uklopio

Pogodak nakon 35 minuta u bh. dresu

Medunjanin se brzo uklopio

Najnoviji reprezentativac Bosne i Hercegovine, vezista španskog Valladolida Haris Medunjanin, po prvi se put priključio pripremama A nacionalnog tima svoje domovine. Za Medunjanina, svi su imali riječi hvale, a on je već u prvom dodiru sa bh. dresom, poziv u reprezentaciju uzvratio pogotkom.

"Radi se o vrlo talentovanom fudbaleru, u to nema sumnje.", kaže Ćiro.

"Biće mu potrebno još treninga kako bi se dodatno adaptirao i navikao na naš stil igre. Međutim, on igra u jednoj od najjačih svjetskih nacionalnih liga i to je svojevrstan garant njegovih kvaliteta. Znao sam da sam njegovim pozivom u reprezentaciju dobio još jednog u nizu sjajnih veznih igrača", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević o svom novom Zmaju.

"Harisa smo dočekali kao svog", priča kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić. "On je stvarno dobar igrač, a u to smo se mogli uvjeriti na treninzima. Lično mi je veoma drago što je tu sa nama i mogu reći da se izrazito brzo adaptirao na svoje nove saigrače".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.