Medunjanin se nada Zenici

Vezista Valladolida na čekanju

Medunjanin se nada Zenici

Haris Medunjanin bi, s obzirom na kartone Elvira Rahimića i Samira Muratovića, mogao svoj debi u nacionalnom dresu Bosne i Hercegovine imati u Zenici protiv Portugala u srijedu.

Doduše, Muratović i Rahimić puno su defanzivnije orijentisani na terenu od Medunjanina i Miralema Pjanića, eventualnih zamjena, pa će tako, gotovo sigurno, u vezni red biti prekomandovan svestrani Sanel Jahić.

Ipak, vezista Valladolida nada se svojim prvim minutama u dresu nacionalnog tima svoje domovine.

"Kao i svaki igrač koji sjedi na klupi očekivao sam da uđem u igru u Lisabonu, ali to se nije desilo. Sasvim je normalno da se nadam da ću na Bilinom polju uspjeti zaigrati. Imamo solidan rezultat iz prve utakmice. Portugalci nas nisu impresionirali i pogađajući okvir gola nekoliko puta poslali smo im poruku da smo sposobni. U Zenici bi bilo idealno kada bi brzo zabili gol, ali mislim da moramo strpljivo tražiti svoju šansu", rekao nam je Haris Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti