Medunjanin strijelac u domaćem remiju Gaziantepa

Super liga, 28. kolo

Medunjanin strijelac u domaćem remiju Gaziantepa

Gaziantepspor je u našeg Harisa Medunjanina je u okviru 28. kola turske Super lige na svom terenu remizirao sa Kasimpasom odigravši 2:2, a strijelac drugog gola za domaćim tim bio je upravo reprezentativac BiH.

Sve zanimljivo na ovoj utakmici desilo se u periodu između 30. i 45. minute. Prvo je Gaziantep spor prreko Duraka stigao u vodstvo od 1:0, da bi gosti u periodu  od 33. do 37. uspjeli totalno preokrenuti rezultat. Na 1:1 je u 33. minuti meča poravnao Donk, da bi četiri minute kasnije Scarione iz penala donio totalni preokret i prednost gostima.

Upravo tu prednost je u posljednjim trenucima prvog dijela igre svojim drugim ovosezonskim golom anulirao bh. reprezentativni veznjak Haris Medunjanin.

U nastavku meča utakmica nije bi bila približno interesantna kao i prvih 45 minuta, te je susret okončan rezultatom iz prvog poluvremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.