Medunjanin zabio u Pirovoj pobjedi Maccabija

Evropska liga, 4. pretkolo

Medunjanin zabio u Pirovoj pobjedi Maccabija

A. Beganović

Pravu "ljepoticu" večerašnjih revanš usreta 4. pretkola Evropske lige odigrali su Maccabi i PSG.

U ovoj sjajnoj fudbalskoj predstavi postignuto je čak 7 golova, a na kraju su uprkos porazu (3:4) više razloga za slavlje imali fudbaleri PSG-a jer su u prvom susretu slavili rezultatom 2:0.

Čak sedam golova, od čega tri iz jedanaesteraca, postignuta su u večerašnjem duelu Maccabija i PSG-a. Francuska momčad došla je do prednosti u 40. minuti. Strijelac s jedanaest metara bio je Hoarau.

Početkom drugog dijela, tačnije u 48. minuti izraelska momčad preko Atara dolazi do izjednačenja, no u 64. minuti Giuly ponovo dovodi francusku momčad u vodstvo.

Samo 4 minuta kasnije Avidor ponova stvari vraća na početak, da bi naš reprezentativac Haris Medunjanin u 83. minuti realizirao jedanaesterac za vodstvo izraelske momčadi.

Igrala se 90. minuta kada Nene iz jedanaesterca pogađa za 3:3, a u sudijskoj nadoknadi vremena Atar pogađa za konačnih 4:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije