Medunjanina još niko nije zvao
Haris Medunjanin

Još uvijek bez poziva u reprezentaciju

Medunjanina još niko nije zvao

Potencijalnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Harisa Medunjanina još uvijek niko iz N/FSBiH nije kontaktirao.

Vezni igrač člana španske Primere Valladolida, rođen inače u Sarajevu, dobio je novim pravilnikom FIFA mogućnost da zaigra za BiH. Međutim, za sada ga još nisu kontaktirali iz Fudbalskog savetza Bosne i Hercegovine.

„U administraciji Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH ništa ne preduzimamo oko kontaktiranja fudbalera sve dok to od nas ne zatraži neko od selektora“, rekao je generalni sekretar N/FSBiH Munib Ušanović.

Selektor Blažević nije našao mjesta za Medunjanina, kao ni za Ermina Zeca, za predstojeće susrete sa Estonijom i Španijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.