Zmajevi šutirali penale

Medunjaninova majstorija "sa kreča", Fejzić bez šansi

U finišu današnjeg treninga neki od fudbalskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine okušali su se u izvođenju jedanaesteraca, a na kolu je stajao Jasmin Fejzić. 

Prvi penal Fejzić je "skinuo" Seadu Kolašincu, prethodno je Salihović prebacio gol, a udarac Miralema Pjanića sa "kreča" otišao je iznad prečke. Ipak, Medunjanin je naplatio promašaje svojih saigrača.

Medunjanin, koji je lijevak, uzeo je zalet okomito ka lopti, a kada je Fejzić očekivao udarac lijevom nogom veznjak našeg nacionalnog tima šutirao je desnom, stajnom, nogom.

Nakon Medunjanina precizan je bio i Hajrović, a Ibišević je bez problema pogodio desni donio ugao Fejzićevog gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.