Mega-ponuda Monaca stigla na adresu Atletica

Ruski milijarder preotima Falcaa?

Mega-ponuda Monaca stigla na adresu Atletica

A. Haznadarević

Londonski Chelsea je vodio u utrci za dovođenje sjajnog kolumbijskog napadača Radamela Falcaa, ali račune Plavaca bi uveliko mogao pomrsiti povratnik u franuski Le Championat Monaco.

Klub koji je u vlasništvu ruskog milijardera Dmitryja Rybolovleva je na adresu Atletico Madrida poslao ponudu u visini od čak 60 miliona eura, koliko i iznosi odštetna klauzula prve zvijezde madridskog kluba.

 

Navodno bi, prema pisanju portala Goal.com uskoro mogao biti ozvaničen ugovor 27-godišnjeg napadača i Monaca vrijedan 10 miliona eura, u što je ipak teško povjerovati, znajući da su za ovog fantastičnog igrača veliko interesovanje pokazali i daleko veći klubovi od Monaca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

U svakom slučaju, ubrzo ćemo imati priliku vidjeti konačni rasplet, kada ćemo saznati da li će Falcao obući dres Chelseaja, Monaca, Real Madrida ili nekog četvrtog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.