Mehmed Janjoš zadovoljan nakon Konjica

Jedinstvo najbolji tim nakon dva kola u 1.ligi FBiH

Mehmed Janjoš zadovoljan nakon Konjica

Kandidaturu za najviši plasman u 1.ligi FBiH istaklo je bihaćko Jedinstvo. Izabranici Mehmeda Janjoša najviše su pokazali na otvaranju sezonu, te sa dva trijumfa zasjeli na čelo tabele.

Prvo su u Bihaću bez problema savladali Gradinu sa 1:0, a potom su lekciju očitali novajliji Igmanu porazivši ga sa visokih 0:4.

“Očekivali smo težak meč u Konjicu, ali smo dobro otvorili utakmicu i imali kontrolu igre gotovo cijelim tokom. U prvom poluvremenu smo imali i sreće jer sve što smo uputili ka golu domaćina završavalo je u mreži. Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu, fer i korektnoj igri, a mojim momcima naravno čestitam na igri zalaganju i borbenosti,” izjavio je trener Jedinstva Mehmed Janjoš.

Jedinstvo će treći trijumf u nizu tražiti u trećem kolu protiv Troglava iz Livna. Bišćani na dva uvodna meča nisu primili gol.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.