Mehremić u četvrtak postaje član Željezničara?

Plavi u Austriji pronašli lijevog beka

Mehremić u četvrtak postaje član Željezničara?

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara nalaze se na zimskoj pauzi, a do tada čelnici kluba vode pregovore sa potencijalnim pojačanjima. 

Jasno je da su Plavi limitirani na poziciji lijevog beka, a čini se da je taj problem sada i riješen. Naime, u četvrtak će novi član Željezničara postati 25-godišnji Sarajlija Adi Mehremić koji je u našoj zemlji nosio dres Radnika Hadžići, Veleža i Olimpika, a posljednji angažman imao je u austrijskom St. Poltenu.

Nastupao je i za Senicu, Frydek Mistek, te Ružomberok. Treba istaći da je Mehremić posljednjih pola godine proveo u St. poltenu, ali se nije naigrao, s obzirom da je posljednji nastup upisao 05.08.2017. godine protiv Laska (2:0).

Nakon toga više nije dobijao šansu. Sa Željezničarom bi trebao potpisati jednoipogodišnji ugovor.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Kako glupo rade to je nevjerovatno više. Dovesti mačka u vreči sa 26 godina za kojeg pojma nemaš kakav je niti ga možeš iz ove lige nekom prodati sa više od 23 I imati neke koristi je glupost na kvadrat. Svaki koji dolazi je totalno van forme I trebaš godinu ga čekati da vidiš šta si doveo I plaćao a sve I da ga uspiješ vratiti u formu on onda ne želi produžiti ugovor, gleda kako će se vani ispaliti I odlazi džaba. Klubovi su ovom politikom u konstantnom minusu!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi