Meireles: I pored poraza od Turske mi vjerujemo u uspjeh na Euru

Meireles: I pored poraza od Turske mi vjerujemo u uspjeh na Euru

Edmir Škorić

Chelseajev veznjak Raul Meireles poručuje portugalskim navijačima da budu strpljivi te da poraz od Turske (1:3) u prijateljskom susretu neće umanjiti šanse Portugala na Evropskom prvenstvu.

Portugal je u Lisabonu s 3:1 poražen od Turske u prijateljskom susretu, te su s tribina Cristiano Ronaldo, strijelac jedinog gola Nani i društov ispraćeni zvižducima.

"To je svakako negativan i nepoželjan rezultat i normalno je da nam se zviždi s tribina. Portugalski navijači mogu biti malo nestrpljivi, ali igrači još vjeruju u pozitivan ishod na Euru", kazao je Meireles za AFP.

Svoju prvu utakmicu na Euru Portugal će odigrati s Njemačkom, a u grupi se nalaze još Holandija i Danska te je opravdano grupa B prozvana grupom smrti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti